top of page

Če ne boste pisma svojim strankam pisali vi ... jih bo nekdo drug

Tehnični podatki in navodila za akcijo direktnega marketinga: 1000 kos letakov 4/4 cmyk formata A4, kuverta amerikanka z oknom tiskana črnobelo in dopisni list z dvema barvama in črnobelim digitalnim dotiskom naslovnika.

Kaj pošljem na Solos, da izkoristim ugodno ponujeno ceno za tisk prospekta, dopisa in kuverte? Če imate pripravljeno pdf datoteko za svoj letak, jo enostavno pošljite na Solosov e-mail ( ideje@solos.si ). Pomembno je, da je datoteka v CMYK barvnem prostoru ali določeni Pantone barvni predlogi in da so slike 1:1 in imajo cca 300 dpi. OK, dase natiskati tudi z manj, recimo 210 dpi v primeru 150 lpi rastra.Tiskovina naj ima dodane dodatke za obrez (bleed) in kline ter križe za tisk in rezanje. Če ste izbrali tisk 2000 kuvert z brezplačnim dotiskom, ne pozabite da gre za tisk v črni barvi. ALI ... Lahko je v obliki kateregakoli grafičnega programa (Indesign, CorelDraw, QuarkExpress, Ilustrator, Photoshop,...) v tem primeru nam pošljite v obliki package, s fonti in povezanimi slikami. Za pripravo datoteke za tisk predvidevamo, da ne bo večjih stroškov, kot kakšna ura dela, če je le pripravljeno do prave stopnje. ALI... Če nimate nič ali pa vam manjka del od zgoraj naštetega, potem verjetno potrebujete pripravo kot dodelavo ali pa je potrebno postaviti tiskovino od začetka.

Oblikovanje, priprava za tisk in nadzor nad projektom. Vse to vam lahko naredimo sodelavci Solosa. To je tudi sicer naše delo.

Pošljite mail na ideje@solos.si ali direktno na Mitjo 031 366 222 mitja.kosak@solos.si Kako naj bodo pripravljeni materiali za naslavljanje? BAZA: excel datoteka, v katerih so podatki urejeni v kolonah (ime, priimek, ...), vsaka vrsta pa je svoj naslov. Če dobite excel datoteko, kot rezultat poizvedovanj iz slovenskih ali mednarodnih poslovnih baz (PIRS, ...) je to že v redu, le da so vključeni pravi podatki. TEKSTI: word datoteka, v kateri ste napisali svoje prodajno pismo. Če ste tekstovni del že dodali dopisu, potem ne potrebujete pošiljati pisma ponovno v Wordu. Teksti bodo natisnjeni skupaj z ostalim na ofset stroju. Kakšni materiali so uporabljeni v akciji? Za tisk prospekta bomo uporabili kvaliteten 135-150 gr./m2 sijaj ali mat premazni material, za dopis 90 gr./m2 brezlesni beli dopisni papir. Kuverte so namenjene avtomatskemu kuvertiranju, kar pomeni, da nimajo silikonskega traku, v določenih primerih pa bomo uporabili tudi kuverte s silikonskim trakom (pomembna je količina). Če bi želeli sami vlagati še druge materiale, nas pokličite, prav tako v primeru, da želite tisk na drugačne materiale. Kaj pa korekture, garancija in kvaliteta? Solos je izvajalec projektov grafične stroke za veliko zahtevnih podjetij in se lahko pohvalimo z odličnimi referencami. Zavedamo se, da moramo svoje delo opravljati bolje od ostalih in dati več, če želimo tudi dobre rezultate. Za izvedbo projekta garantiramo s svojim imenom. Pred tiskom boste dobili vse materiale v potrditev preko elektronske pošte kot pdf, jpg ali pa v obliki proof printov (posebej pri prospektih – print simulacije tiska).

Priporočamo

Zadnji članki

Hitro iskanje po tagih

Spremljaj nas na

  • Facebook Classic
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page